6 Mart 2014 Perşembe

PS4 Oyunları ve PS4 Fiyatları

Oyun severlerin her vakit seçenek ettiği oyun kategorileri bir hayli değişik tarzlara hitap etmektedir. Spor, savaş, taktik, FPS oyun türleri oyuncu kitlesinin en sevdiği oyun isimlerini taşır. Playstation 4 son zamanlarda farklı oyun grafiklerini bizlere sunarak oyuncuları mutlu etmeyi muvaffak olmuştur. Mesela FPS olarak ön tasarıya çıkan aynı zaman online oynanabilen Battlefield 4 birçok yeni harita ve oyuncu türleriyle bizlerle. Dilediğiniz gibi oynayabileceğiniz oyunun hem singleplayer hem de multiplayer özelliği bulunuyor.

PS4 oyunları arasından ön tasarıya çıkan bir diğer oyun kategorisi de spordur. Spor oyunlarında PES 2014 her zaman tercih edilir ancak aktüel olarak FİFA 2014 oyununun atak yapması tüm futbol oyunu sevenleri şaşırttı. Yeni teknolojiyle beraber grafik kalitesi üst düzeye çıkan FİFA kullanıcılarına birçok olanaklar sunuyor. Ayrı olarak oyunu oynarken üst düzeyde hoşlanacağınızdan emin olabilirsiniz. Savaş oyunlarının vazgeçilmezi olan ve Battlefield 4 oyunundan sonra tercih edilen bir diğer isim Cal Of Duty serisidir. Bu seride birçok aksiyon yaşayarak hikayeyi içten yaşayabilirsiniz. Savaşları konu edinen ve geçmiş senelerden bu günlere gelen oyun serisinde grafik kalitesi de yükseklerde tutulmuştur.

En çok tercih edilen oyunları almak istiyorsanız PS4 fiyatları kategorisini inceleyerek oyunlara erişebilirsiniz. 150 TL den başlayan fiyatlar ile oyunlar 250 TL arasında değişim göstermektedir. Battlefield 4 gibi özel oyunları ise internetten 510 TL gibi rakamlara bulmanız olası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder