6 Mart 2014 Perşembe

PS 4 Ücretleri

Oyun konsolları satışa sunulduğu vakit yanlarında çıkardığı aksesuarlar ile oyun severlerin oynadığı oyunları desteklemektedir. Bir hayli oyuna uygun olan aksesuar ile yeni uygulamalar yapabilir eğlencenizi arttırabilirsiniz. Playstation 4 değişik bir hayli istikametli oyun konsolları arasında yerini alıyor. Dilediğiniz oyun kategorisinden oyunlarınızı seçerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Playstation aksesuarlarını geliştirerek daha kaliteli bir hal almasına neden oldu. Evvela Gamepad modelini değiştirerek yenilikçiliğini ön tasarıya çıkaran Playstation yıllar sonra ilk kez Gamepad modelinde değişik yola müracaat etti. Playstation yeni ürettiği Gamepad modelinde evvela Touchpad ilave etti ve daha sonra tutulan alanları yumuşatarak uzun müddet kullanım olanağı sundu. Gamepad dışında kamera ve direksiyon gibi ürünleri ile aksesuarlarını destekleyen Playstation, değişik bir hayli ürünle her vakit ön tasarıya çıkacaktır. Yeni Gamepad modelini ayrı olarak satın almak isteyenler için 215 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunmuştur. Kamera ve direksiyon gibi ürünlerinin kalitesine göre ücretleri değişim gösterir. Sizlerde Playstation almak istiyorsanız PS4 ücretleri kategorisine göz atarak değişik bir hayli ürünün ücretlerini araştırabilirsiniz. Bunun dışında PS4 oyunları kategorisi de her vakit aktüellenecek ve oyunlarla dolup taşacaktır.

Oyunlar her vakit yenileneceği için Playstation oyun konsolunda oynayacak oyun bulabileceğinizden emin olabilirsiniz. Bir hayli oyun daha önceki vakitlerden beri günümüze gelmiştir. Hikayeleri ile oyun severleri içerisine çeken Playstation desteklediği oyunların tümünde satış rekorları kırar. Sizde seçenek vaziyetinde sıkıntı çekiyorsanız hiç beklemeden Playstation oyun konsolunu seçenek edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder