3 Mart 2014 Pazartesi

PS4 ayırt edici özellikleri

Dünya'nın merakla beklediği PS4 ağır ağır gücünü hissettirmeye başlayarak , oyun severlerin beklentilerinin çok daha ötesinde bir kalite ve oyun zevki sunuyor. Sony firmasının şu ana kadar , birbirinden şık görünümlü onlarca ürün ürettiğini biliyoruz. Ama bunlar içinde PS4 ü ayrı bir yere koymak gerekir. PS3 den ilk önce görüntüsüyle ayrılan PS4de tamamiyle siyah ton hakim. Makine nin üst bölümünü 2 ye ayıran bir şerit var. Bu şeritin üstünde değişik renklerde yanıp sönebilen LED ışıkları konulmuş. Tabi her değişik renk aletin hangi vaziyette olduğu ile ilgili bize bilgi veriyor. Sözgelişi siz oyun oynarken, PS4 ünüz de normal olarak çalışıyorsa beyaz ışığın yandığını görebilirsiniz.

Makinenin ön tarafında ise 2 ince düğme görüyorsunuz. Bunlardan biri power tuşuyken, ötekisi de disk bölümünü açıp oyunu takmanıza yarıyor. Makineyi kaldırdığınızda, yanlarda hava girişleri gözünüze çarpıyor. Sıcak havanın dışarı çıkması ise PS4ün arkasındaki tek bir delikten sağlanıyor. Ayrı olarak makineniz ,yalnızca 5 santimetre kalınlığında ve28 e 30 cm genişliklerinde. Şu an piyasadaki en büyük rakibi olan XBOX one a göre de %35 daha ince bir yapısı mevcut.

PS4'ü uzun saatler kullansanız, başından hiç kalkmasanız dahi suskunluğunu savunuyor ve makine hiç ısınmıyor. Bunu zati görüntünün çok daha ön olana çıktığı oyunlarda dahi kolayca hissedebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder